Hitel hírek

Kérdése van? Segítségre van szüksége? Telefonáljon!

+36-1-477-4888


Online hitel

Cégismertető

Nemzetközi háttér

Az Aegon Magyarország Hitel Zrt. mögött a világ egyik vezető biztosítási csoportja, a holland székhelyű Aegon csoport áll, amely fő profilját az élet-, nyugdíjbiztosítási termékek és a kapcsolódó pénzügyi szolgáltatások alkotják.

  • több millió ügyfél
  • jelenlét a világ több mint 20 piacán
  • több mint 23 000 munkatárs világszerte

A csoport legnagyobb leányvállalatai az Egyesült Államokban, Hollandiában, az Egyesült Királyságban működnek, de az Aegon jelenléte folyamatosan növekszik Ázsiában és Közép-Kelet-Európában is. Az Aegon több mint 23 000 embert foglalkoztat világszerte, több millió ügyfelet szolgál ki a Világ több mint 20 piacán. Ha kapcsolatba lép velünk, részesévé válik mindannak a tudásnak, szakértelemnek, partneri kapcsolatnak, ami az Aegon-t szerte a világban jellemzi.

Az Aegon Magyarország cégcsoport tagjai:
Aegon Magyarország Biztosító Zrt.
Aegon Magyarország Pénztárszolgáltató Zrt.
Aegon Magyarország Lakástakarékpénztár Zrt.
AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.
AEGONdirekt.hu Zrt.

Hazai tapasztalat

Az Aegon Magyarország cégcsoport tagjai a hazai élet- és vagyonbiztosítási, valamint a befektetési piac jelentős szereplői. Leányvállalatainkkal széles körű pénzügyi szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleink részére.

Az Aegon Magyarország Hitel Zrt. (továbbiakban: Aegon Hitel Zrt.) 2006-ban kezdte meg működését és 2010-től csatlakozott a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexhez .

A lakossági jelzálog hitelek iránti kereslet visszaesése, a bizonytalan piaci helyzet, a magas kockázat és a további veszteségek elkerülése végett az Aegon Magyarország Cégcsoport Igazgatótanácsa úgy döntött, hogy nem biztosít további forrást a hitelezési tevékenységhez, ezért 2014. március 17-től határozatlan ideig az új hiteligények befogadását felfüggeszti.

Kérdés esetén részletes tájékoztatásért fordulhat: Hitelcentrumunkban (AEGON Hitelcentrum, 1091 Budapest, Üllői út 1., tel: 06–1-476-5902, fax: 06-1-476-5541) munkatársainkhoz, akik személyesen nyújtanak segítséget, vagy hívja Információs vonalunkat a +36-1-477-4888-as telefonszámon, ahol telefonos ügyintézőink állnak rendelkezésére munkanapokon 8-20 óráig.