Jogi nyilatkozat

Kérdése van? Segítségre van szüksége? Telefonáljon!

+36-1-477-4888


Online hitel » Információk » Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

1. Az AEGON Magyarország cégcsoport* és az AEGON Magyarország Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár weboldalain megjelenő adatok és információk kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak. Azok tartalma folyamatosan frissítésre kerül, ennek ellenére azonban nem áll módunkban az információk esetleges hiányossága, pontatlanság esetére, illetve az illetéktelen hozzáférésekből, a honlap használatára képtelen állapotából, illetve a nem megfelelő működésből eredő károkért felelősséget vállalni.

2. A cégcsoport weboldalai, az azon található minden képi és szöveges tartalom, azok elrendezése és az egyes adatbázisok szerzői jogi illetőleg védelem alatt állnak. Azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben, az AEGON Magyarország cégcsoport azon tagjának és az AEGON Magyarország Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges, amelynek weboldalán az érintett tartalom megtalálható.

Adatvédelmi nyilatkozat

Az AEGON Magyarország cégcsoport és az AEGON Magyarország Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár honlapját az IND Kft. tervezte.

Az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt., valamint az AEGON Magyarország Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár honlapját a Hungary Network Informatikai Zrt. készítette és üzemelteti az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. infrastruktúráján keresztül.

Az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. honlapját a Webconsult.hu Kft. készítette és üzemelteti az Webconsult.hu Kft. infrastruktúráján keresztül.

Az AEGON Magyarország Hitel Zrt. honlapját az AEGONdirekt.hu Zrt. készítette és üzemelteti az AEGONdirekt.hu Zrt. infrastruktúráján keresztül.

A honlap üzemeltetéséhez külső szolgáltatót veszünk igénybe. A programozási, valamint a portál szerkezetét, arculatát, valamint a karbantartási tevékenységet a AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt., valamint az AEGON Magyarország Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár honlapjaival kapcsolatban a Hungary Network Informatikai Zrt., AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. honlapjával kapcsolatban a Webconsult.hu Kft., az AEGON Magyarország Hitel Zrt. honlapjával kapcsolatban az AEGONdirekt.hu Zrt. végzi.

Tisztelt Látogató!

Amikor Ön az AEGON Magyarország cégcsoport és az AEGON Magyarország Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár honlapjával ismerkedik, eközben személyes adatait is átadja számunkra.

Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan megjelennek számítógépes rendszerünkben, másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk.

Honlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy az megfeleljen a hatályos jogszabályok tartalmi és formai követelményeinek. Ennek során arra törekedtünk, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.

Honlapunk látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője az AEGON Magyarország cégcsoport azon tagja és az AEGON Magyarország Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár, amelynek oldalát látogatja, illetve amelynek erre felhatalmazást adott. A cégcsoport által üzemeltetett honlapról szolgáltatást vehet igénybe.

Az Ön adatait, amelyek a honlapunk látogatásával összefüggésben kerülnek kezelésünkbe, a cégcsoport nem adja tovább, kivéve, ha erre Ön a cél megjelölésével felhatalmaz minket. A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adataihoz kizárólag saját munkatársaink, feladatuk ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, esetleges kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben férnek hozzá.

Ha Ön kérdést kíván feltenni vagy megosztja velünk véleményét ilyenkor meg kell adnia nevét, elektronikus postacímét (email), valamint kérdését vagy véleményét. Ezeket az adatait eljuttatjuk a cégcsoport illetékeseihez; válaszukról tájékoztatjuk Önt.

Ez a bevezető tájékoztató a honlapunk tartalmi és formai egységesítésével kapcsolatos adatvédelmi információkat tartalmazza. Látogatóink személyes adatainak kezelése csak részét képezi adatkezelési tevékenységünknek.

Ha további tájékoztatást szeretne adatainak kezeléséről, forduljon hozzánk elektronikus levélben, telefonon vagy postai úton.

Az adatkezelési folyamatokat a személyes adatok védelméről szóló, 1992. évi LXIII. Törvény, illetve a cégcsoport tagjaira vonatkozó speciális jogszabályok által biztosított jogi szabályozás keretei között végezzük.

Honlapunk azon oldalai, amelyeken ügyfeleinktől bizalmas információkat kérünk be, biztonságos oldalak. Az ilyen oldalakon a böngésző program alsó sorában megjelenő kis lakat jelzi, hogy a megadott adatokat illetéktelenek nem láthatják.

Érdemes tudni!

Az e-mailben és nem a kódolt csatornákon érkező üzenetekhez illetéktelen személyek potenciálisan hozzáférhetnek, az üzenet tartalma módosulhat, illetve elveszhet.

Tartózkodunk minden olyan technikai, technológiai megoldástól, amely a látogatót megtévesztheti vagy megzavarhatja.

Vállaljuk, hogy kerüljük azokat a technológiai megoldásokat, amelyek kéretlen tartalmakat juttatnak el látogatóinkhoz, ha ahhoz nem járultak hozzá, így például - de nem kizárólag - automatikusan megnyíló böngészőablakok alkalmazásával.

Kizárólag a látogató egyértelmű, előzetes hozzájárulásával történhet reklámozás elektronikus levél útján.

Csak abban az esetben használjuk a látogató bármilyen személyes adatát (ideértve elektronikus levélcímét is), ha ehhez egyértelműen és előzetesen hozzájárult.

Csak arra a célra használjuk a látogató bármilyen személyes adatát (ideértve elektronikus levélcímét is), amelyre azt rendelkezésre bocsátotta, harmadik fél részére csak előzetes engedéllyel adjuk át.

A cégcsoport tagjai: AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.

  • AEGON Magyarország Hitel Zrt.
  • AEGON Magyarország Pénztárszolgáltató Zrt.
  • AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.
  • AEGON Magyarország Ingatlanfejlesztési és Hasznosító Kft.